Inspiration; Embodied Flow

Detta är en dynamisk yogaform med sköna flöden som ger möjlighet att verkligen känna in varje rörelse och bli medveten om vad som händer i kropp och sinne och kopplingen däremellan. Det är en yogaform för dig som vill ta nästa steg och landa djupare i dig själv. Du får tid att landa i, och utforska den inre pulsationen och röra dig utifrån din kropp och din erfarenhet. På detta sätt kan du öka medvetandet både genom asanas (yoga positioner), meditation och rörelse. Varje klass har ett fokus där du rör dig utifrån olika system och fokus så som hud, skelett, organ och muskler. Genom detta har du möjlighet att hitta en djupare medvetenhet och integration mellan alla delar av dig. Denna yogaform ökar medvetenheten av kroppens olika språk, utforskar anatomin genom att känna istället för att läsa om den.ef
Denna yogaform vill ta dig tillbaka till platsen då hjärtat och hjärnan inte var separerade. Platsen då det bara var du. I dagens samhälle  är vi så uppdel, vi går till en specialist om vi har ont i en fot, en annan om vi har ont i en axel och en tredje om vi har ont i magen. Men vem ser till helheten? Vem ser dina mönster?
”Kroppen och Du” är inte separerade, allt som händer i dig påverkar hela dig. Varje liten cell är beroende av cellerna omkring som är beroende av cellerna omkring den… Du är ett stort nätverk. Genom att vända tillbaka kan vi se på våra mönster och kopplingar både inom och utanför dig på ett nytt sätt.
Embodied Flow är ett sätt att se på kopplingen mellan kroppen och sinnet genom Body-Mind Centering som är ett välkänt synsätt bla inom dans, musik, meditation, psykoterapi, fysisk terapi, somatiska rörelser och används bla av atleter inom sjukvård och terapeuter.
Kom och prova på denna klass på torsdagar kl 18.30 eller på en längre workshops som hålls med jämna mellanrum, (se under Boka)
Illustration, Elisa Ancori

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s