Reiki

Reiki är en mjuk energimetod som lugnar ditt nervsystem och hjälper till att balansera dina subtila energier. Det stimulerar djup avkoppling som ger möjlighet till läkning. Reiki landar där den behövs och arbetar för att återställa dina celler till sitt ursprungliga skick.

Reiki hjälper att minska kronisk stress, smärta, depression, kronisk trötthet och stärker läkningsprocesser såväl fysiskt som känslomässigt och mentalt. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser enligt en tusenårig tradition med rötter i bland annat Tibet och Japan.

Denna healingform är godkänd av WHO och praktiseras på sjukhus i England, Skottland, Israel, Australien och på mer än 70 sjukhus i USA. I Norge ger man reiki till bland annat cancerpatienter vilket också är vanligt i USA. Det är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Reiki relaterar till hela personen; det fysiska, det mentala, det emotionella och det spirituella. Genom att se kroppen som ett komplext nätverk av energier som arbetar tillsammans istället för enskilda isolerade system som kontrollerar separata funktioner når Reiki hela dig. För att må bra och fungerar behöver du rikta dig till alla lager av dig. 

berg

Reiki ger bland annat….

  • Ökad medvetenhet, kreativitet och självkännedom
  • Mental, känslomässig, fysisk läkande och balanserande.
  • Smärtlindring
  • Minskar stress + Oro
  • Djup avkoppling
  • Aktiverar kroppens naturliga läkningsprocess
  • Lugnar nervsystemet
  • Emotionellt balanserande
  • Utrensar gifter och slaggprodukter
  • Har positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen

________

Behandlingen:

Under behandlingen håller Reikiterapeuten sina händer stilla på eller en bit ovanför din kropp. Behandlingen sker liggande (fullt påklädd) med filt och kudde. Energin överförs genom en rad olika handpositioner på både framsidan och baksidan av kroppen. En behandling tar ca 60 minuter.

Reiki på distans:
Reiki kan också ges på distans, vi bokar en tid då du har möjlighet att slappna av, gärna med lugn musik och helst då du har möjlighet att ligga ner (på en plats där du får vara ifred med avstängd mobil och dator.) Reiki på distans fungerar som telefon-, radio- och wifi-signaler men energin måste här ”ställas in” (precis som din radio). Energin anpassas till personen den skickas till och när väl det är gjort är avståndet inget hinder. Mer info om hur Reiki på distans fungerar hittar du här.

Vi hörs av via mail eller skype efteråt för en kort återkoppling.

Bokning och betalning:
Boning av Reiki behandling sker här. Ev. avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid. Bokningar som missats eller avbokats senare kommer att debiteras. Betalning sker med swish eller faktura.

 

Foto @ashley_neese samt @martinschgaguler

SparaSpara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s