Share in flow

Yin yoga, flow, shaking, stillhet, meditation, kinesisk medicin, pranayama, sharing, reflektion…
Dina rörelser avspeglas i ditt liv. Du kan välja att röra dig eftertänksamt, med lätthet, med styrka eller med intention, på samma sätt kan du välja att leva på ett sätt som förkroppsligar både rörelser och fördjupar din medvetenhet – ger dig näring.
I denna grupp ligger din inre röst, kraft och sanning i fokus, i sluten grupp på max 8 deltagare utforskar vi under 5 tillfällen á 2 timmar bland annat, yin yoga, flow, shaking, stillhet och meditation, kinesisk medicin, pranayama, sharing och reflektion. Denna klass är för dig som gillar djup, spiritualitet och kommunikation med din in och utsida. Vi utforskar rörelser både intuitivt och guidat där den fysiska och emotionella kroppen får hitta balans. Genom att förkroppsliga vårt medvetande möter vi också vår Dharma Code (Your soul’s driving reason for being and how to best be of service). Varje tillfälle avslutas med en Sharing circle, där du själv väljer om det är något du vill dela.
En helande kurs som hålls vid 5 tillfällen a´ 2 timmar. Klassen är sluten, dvs inga drop-in platser kommer finnas.
BOKA: Anmälan med namn och fakturauppgifter till info@yayayoga.nu
OBS Begränsat antal platser.

Datum: Gruppen är igång, anmäl intresse för kommande via mail.
Tid: 18-20
Pris: 1700 kr

Plats: Yaya Yoga, I11, Taptogränd 6, Växjö
Anmälan genom mail till info@yayayoga.nu

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s