Lärare

miavalgrenMia förmedlar både rörelse och stillhet, hennes flöden är rytmiska med dynamiska rörelser som hjälper dig hitta in i både muskler, leder, skelett och medvetande. Mia ser närvaron till kropp och sinne som en helhet och utforskar kroppens rörelse och styrka på ett följsamt sätt. Du bjuds på utmaningar för kropp och sinne på ett lekfullt och nyfiket sätt.
Ägare och grundare av Yaya yoga.

⏃ 200h Embodied Flow
⏃ 100h Embodied Flow Yin
⏃ 150h Hatha yoga
⏃ Reiki Healer level 2
⏃ Illustratör

jasmineJasmine är en energifylld tjej som älskar flödande sekvenser för att landa in i kroppen här och nu. Att låta kroppen flöda som en helhet, från ögonblick till ögonblick och lära känna sig själv på nytt.  Jasmine gör gästinhopp och håller donationsbaserade klasser på Yaya yoga när hon inte är på resande fot.

⏃ 200h Embodied Flow
⏃ Reiki Healer level 1

cissi2Cecilia är yogaläraren som med enkel följsam pedagogik och öga för detaljer förmedlar flödande yogaklasser där det finns plats att landa både i andetag, kropp och sinne. Cecilia fascineras av hur rörelse på mattan både kan stilla och väcka sinnet likväl som det skapar utrymme för utforskandet av den fysiska kroppen.
Cissi är också ambassadör för nordiska yogainsitutet.

⏃ 200h Viryayoga
⏃ 130h Virya påbyggnad