Mia

Mia förmedlar både rörelse och stillhet, hennes flöden är rytmiska med dynamiska rörelser som hjälper dig hitta in i både muskler, leder, skelett och medvetande. Mia ser närvaron till kropp och sinne som en helhet och utforskar kroppens rörelse och styrka på ett följsamt sätt. Du bjuds på utmaningar för kropp och sinne på ett lekfullt och nyfiket sätt.

Yogalärare, beteendevetare och illustratör. Utbildad och licensierad yogalärare med en förkärlek till inversioner.

Mias är bland annat utbildad inom Embodied flow (200h), Embodied Flow yin (100h) Global yoga (150h). Hon deltar och fortbildar sig ständigt genom weekend immersions, workshops och djupare utbildningar. Bland annat har hon utbildats och fördjupat sin kunskap tillsammans med för Scott Lyons, Satu Tuomela, Magnus Ringberg, Johanna Andersson, Elaine De Souza, Tina Ravelin, Matt Giordano.

”Jag tycker det är underbart att få uppleva nyttan med yogan och att få andra att hitta samma känsla, att guidads genom bildspråk, utforskande anatomi, organ och asanas. För att hitta in i muskler, skelett och energikropp, för att stärka och återhämta helheten. Samtidigt som jag brinner för att dela med mig vill jag själv bara suga åt mig mer, jag blir aldrig fullärd och det lockar mig bara mer!”

Mia är också illustratör och har bland annat illustrerat för Arla, Boråstapeter, Ikea och BRIS. Hennes verk har även synts i internationell media och press. Nyfiken? Kicka in påmiavalgren.se och ta en titt!

betong ☼ GLOBAL YOGA TEACHER 150h

☼ INVERSION TEACHER –
Johanna Andersson & Elaine De Souza

☼ EMBODIED FLOW 200h – for
Satu Tuomela

☼ EMBODIED YIN 100h – Scott Lyons & Satu Toumela

☼ REIKI Healer

☼ ILLUSTRATOR

☼ ARTIST

☼ @YOGA.BY.MIA

SparaSpara