Yogameny / Priser

FLOW
En dynamisk yogaform med sköna flöden som ger möjlighet att verkligen känna in varje rörelse och bli medveten om vad som händer i kropp och sinne och kopplingen däremellan. Du får tid att landa i, och utforska den inre pulsationen och röra dig utifrån din kropp och din erfarenhet. På detta sätt kan du öka medvetandet både genom asanas (yoga positioner), meditation och rörelse. Denna yogaform ökar medvetenheten av kroppens olika språk, utforskar anatomin genom att känna istället för att öppna en bok och läsa om den.
Klassen är främst inspirerad av Embodied Flow  som utöver flödande fysisk yoga ger en möjlighet att se och känna närvaro och förankring i kropp, sinne, hjärta och omgivning.

FOKUS: Flödande, stärkande och utforskande.
TAKT: Medel
SWEAT LEVEL: 3/5

Torsdagar –  18.30 – 75min 


POWER
Med stöd av ditt andetag rör du dig genom starkare dynamiska sekvenser i ett något högre tempo som ökar din hjärtrytm. Här får du jobba med din core, balans och muskelstyrka. Varje pass börjas med en kort meditation och pranayama (andningsövning) för att hitta in till stillhet och eftertanke. Du möter eteriska dofter eller oljor som anpassas efter temat för klassen (ex. grundande, uppiggande, balanserande). Här introduceras även armbalanser och inversioner på ett lekfullt och kreativt sätt.

Klassen passar alla, men speciellt den som vill arbeta lite mer muskulärt.

FOKUS: Muskelstyrka och toning av hela kroppen, flexibilitet och uthållighet.
TAKT: Medel till snabb
SWEAT LEVEL: 4/5

DAG: Måndagar – 18.30 – 75min


VIRYA FLOW
Genom rörelser och sköna flöden utforskar vi asanas tillsammans med filosofiska tankar för att hitta en dynamik i sinne och kropp.  Kom precis som du är och rör dig utefter dina förutsättningar!

Virya betyder entusiasm, energi och kraft på sanskrit och intentionen med Virya Yoga är att stärka och inspirera till att utforska både kropp och sinne genom hälsosamma rörelser. Metoden innefattar en bred variation genom tio moduler med olika teman som intefrerar kroppen till en helhet. Rörelseprinciper baserade på ett modernt perspektiv på anatomi tillsammans med biomekaniska principer genom vilka vi utforskar asanas och övergångarna där emellan. Filosofiska tankeord gör att ge perspektiv på tillvaron och dynamik i sinnet.

FOKUS: Variation, hälsosamma rörelser, stabilitet
TAKT: Medel
SWEAT LEVEL: 3/5

Dag: Onsdagar – 17.30 – 75 min


Embodied Flow Yin
Genom meditation, pranayama (andningsövningar), vila, stilla rörelse, ljud och vibrationer landar vi in i skelett, muskler, organ och leder för återhämtning och näring. Med hjälp av kinesiskmedicin hittar vi in i medvetande och kropp, kropp och medvetande utan någon separation. Vi renar energikanalerna och gör plats för balans i både den fysiska- och känslokroppen.

Embodied Flow Yin hjälper dig att släppa spänningar och begränsningar, vi arbetar med bindväv och faschia såväl som det mentala. En skonsam prakticering där mjuka positioner hålls under ett par minuter för att verkligen ge dig möjlighet till att dra ner tempot och landa i dig själv.

FOKUS: Ökar fokus på andning, medvetande och stillhet. Ökar rörlighet runt leder, ben, muskulatur samt ökar blodcirkulation och flexibilitet.
TAKT: Långsam
SWEAT LEVEL: 0/5

Dag: Torsdagar – 07.00 – 45 min


Share in Flow 
Meditation, yin yoga, flow, shaking, stillhet, kinesisk medicin, pranayama, embodied movements, sharing, reflektion…
I denna grupp ligger din inre röst, kraft och sanning i fokus, i sluten grupp på max 8 deltagare utforskar vi under 5 tillfällen á 2 timmar bland annat, yin yoga, flow, shaking, stillhet och meditation, kinesisk medicin, pranayama, sharing och reflektion. Denna klass är för dig som gillar djup, spiritualitet och kommunikation med din in och utsida. Vi utforskar rörelser både intuitivt och guidat där den fysiska och emotionella kroppen får hitta balans. Genom att förkroppsliga vårt medvetande möter vi också vår Dharma Code (Your soul’s driving reason for being and how to best be of service). Varje tillfälle avslutas med en Sharing circle, där du själv väljer om det är något du vill dela.
En helande kurs som hålls vid 5 tillfällen a´ 2 timmar. Klassen är sluten, dvs inga drop-in platser kommer finnas, gruppen hålls liten med max 8 deltagare.

Datum: Bokning för höstens kurs ligger nu ute med start vecka 34.
TID: 18-20
PRIS: 1800 kr
PLATS: Yaya Yoga, I11, Taptogränd 6, Växjö
Anmälan genom mail: info@yayayoga.nu


SOMA MOVE®
Passen är en holistisk fysträning, atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Soma består av ett konstant flöde av rörelsemönster med fokus på att arbeta med kroppen som en enhet. Rörelserna uförs på golvet och kan kännas yogiska, gymnastiska eller som att de är hämtade från funktionell fysträning eller kampsport. De är smidiga, kraftfulla och lite animalistiska men ibland också mer upprätta. Ett pass är c:a 45 minuter och skapar hetta.

FOKUS: Varmt, starkt, uthållighet
TAKT: Hög
SWEAT LEVEL: 4/5 -5/5

Dag: Lördagar – 10. 15 – 45 min


Familjeyoga
En härlig aktivitet för dig och din son/dotter! På ett lekfullt sätt rör vi oss tillsammans genom balansövningar och yogapositioner anpassade efter dig och ditt barn. Varje klass börjas och avslutas med en kort stund i stillhet och en kort spännande berättelse om de historiska yogagudarna. Kom och få en stund med full närvaro tillsammans med ditt barn och ha kul tillsammans!

FOKUS: Lek och rörelse tillsammans
TAKT: Lekfull
SWEAT LEVEL: 1/5

Dag: Söndagar – 10. 30 – 60 min (Denna kurs startar igen när intresse finns, så maila oss gärna)


PT- Yoga
Djupdyk i yoga med individuell träning, vare sig du vill fördjupa din egen praktik eller bekanta dig inom yogan så är personlig träning ett fantastiskt verktyg att jobba med. Kanske har du ett specifikt hälsoproblem, vill djupdyka inom meditation eller vill jobba djupare på ditt huvudstående. För att du ska få bästa förutsättningar börjas varje tillfälle med ett kort samtal på telefon/via mail där du får berätta mer om ditt behov och vad du är nyfiken på. Ett individuellt program sätts ihop för dig, vid bokning av 3 tillfällen får du också med dig ett dokument med övningar du kan arbeta vidare på i egen takt.

Du kan boka enskilda tillfällen, duo eller i grupp. Kontakta Mia direkt på info@yayayoga.nu


Yoga på jobbet
Onda axlar eller trött personal? På många arbetsplatser hålls kroppen  i samma position under en längre tid. Höknacken kan komma smygande och smärta både rygg, nacke och axlar är vanliga besvär. Det finns många smidiga lösningar där vi antingen kommer till er eller ni besöker oss i studion. Mer information hittar du här 

Kontakta oss för att lösa avtal med ditt företag. info@yayayoga.nu


Investering

Autogiro *** 599 kr / månad
Drop-in 1 tillfälle 200 kr
Klippkort 10 ggr (giltigt 6 månader) 1800 kr
Klippkort 20 ggr (giltigt 12 månader) 2800 kr
Sommarkort 1 juni –  20 aug 2018 650 kr

***Autogiro

Obegränsad tillgång till schemat + en fast plats i veckan om du önskar. Summan dras från ditt konto i förskott runt den 28:e varje månad. Kortet kan frysas 2 ggr per år (minst 2 v. max 3 mån) Kortet kan sägas upp efter 2 mån med 30 dagars uppsägningstid. (minsta giltighet blir 3 mån).
Anmälan till autogiro.

Övrig betalning sker via Swish senast vid klasstillfället till nr 123 0877787 eller mot faktura efter överenskommelse.  

Bokning av plats sker för varje enskilt tillfälle. Klippkort och autogiro gäller klasser på ord schema, ej gästklasser, PT, kurser,event, om inget annat anges.

Om du inte kommer på bokad plats dras en gång från ditt klippkort. Har du autogiro och inte dyker upp på 3 bokade klasser skickar vi dig en faktura på 150 kr.

Alla priser inkl. 6 % moms. Korten är personliga och berättigar till friskvårdsbidrag.
Klippkort betalas via Swish 123 0877787 eller faktura efter överenskommelse. 


Välkommen till rörelse, utmaning och stillhet hos Yaya yoga på Taptogränd 6, I11 området i Växjö.


SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara